COPENHAGEN CARIOVASCULAR CLINIC DANSKE BESOGENDE
INTERNATIONAL VISITORS
HJEM OM KLINIKKEN KREDSLOBSSYGDOMME HRT NYHEDER & BEGIVENHEDER KONTAKT KLINIKKEN
Om Klinikken

Pioner inden for testosteronbehandling af mænd og kvinder - under ledelse af speciallæge Michael Lützhøft Hansen

Copenhagen Cardiovascular Clinic (CCC) er en internationalt anerkendt specialklinik, der er ledende inden for behandling med testosteron af både kvinder og mænd med symptomer på bl.a. kredsløbssygdom, der inkluderer både hjertet og det perifere kredsløb, type II diabetes, metabolisk syndrom (”syndrom X”), overgangsaldersymptomer og aldersrelaterede lidelser.

Testosteron til mænd og testosteron til kvinder

Med mere end 60 års erfaring er klinikken pioner inden for behandling med testosteron af mandlig ”overgangsalder”, karakteriseret af en række symptomer, bl.a. manglende initiativ og energi og impotens, som er relateret til udvikling af kredsløbslidelser.

Der har særligt de senere år været en øget fokus på kvinders overgangsaldersymptomer og hormonbehandling. Testosterontilskud, som meget ofte er en nødvendig del af optimal behandling af kvinders overgangsaldersymptomer, naturligt eller kirurgisk betinget, har været en anden af klinikkens specialer helt fra begyndelsen.

Dr. Michael Lützhøft Hansen er overlæge ved et større universitetshospital og driver et tæt samarbejde med ligesindede, ledende kolleger i London, Storbritannien, Perth, Australien, og Boston, USA. Dr. Hansen har været medlem af The International Society for the Study of the Aging Male (ISSAM) fra dette selskab blev dannet, og har været med til oprettelsen af The Society for the Study of Androgen Deficiency (SSAD), London, og er medlem af bestyrelsen.

Klinikkens specialområder

Kredsløbssygdom; Arteriosklerose, Åreforkalkning: Skinnebenssår; Screening; Overgangsalder; HRT; Menopause; Andropause; Mandlig overgangsalder; Hormonbehandling; Transkønnet behandling; Testosteron; forhøjet blodtryk; Kolesterol; Impotens; Type 2 diabetes; Stofskiftet; Diæt; Livskvalitet; Forebyggende medicin; Helbredsundersøgelse.